Disney schilderijen

Disney schilderijen

De wanden in je huis, daar kun je niet veel meer mee dan alleen een trendy kleur geven. Toch? Je krijgt zo wat saaie wanden in elk geval, vaak voorzien van één of hooguit twee kleuren. Laten we helder zijn. Met onze prints aan de wanden van je woonkamer, maar zeker ook in je slaapkamer, maak je van elke wand iets unieks. Wat dacht je van prachtige Disney Schilderijen bijvoorbeeld?


Shop nu

Maak met de Disney schilderijen de wanden in jouw huis uniek

We bieden je Disney schilderijen en de beste pop-arts die van elke wand een unieke wand maken en die meteen voor een heel andere sfeer in je woning zorgen. En dat in elke ruimte. De Disney schilderijen zijn zelf ontworpen. Je ziet in onze webshop daarom een fraaie collectie met hoofdrollen voor onder meer Donald Duck, Captain Hook, Dagobert Duck, Tinkerbell, Goofy en Mickey Mouse.

Disney schilderijen

Met hoofdrollen voor de bekende Disney figuren

De bekende Disney figuren spelen de hoofdrol op de Disney schilderijen, die zo uniek en fraai zijn dat ze meteen de blikvanger in je huis zijn. Net als alle andere producten zijn ook de Disney schilderijen gemaakt van hoogwaardig materiaal en vind je de unieke print nergens anders. Kijk je naar de prijs van onze Disney schilderijen dan valt op dat die prima betaalbaar zijn en bovendien bieden we je ook nog eens gratis verzending in zowel Nederland als België. We zijn trots op onze wanddecoraties, waarvan de Disney schilderijen dus deel uitmaken. Ja, noem het maar moderne kunst. In onze digital art shop vind je behalve de mooiste Disney schilderijen overigens nog heel veel meer moois. De pop-art is zelf ontworpen en blijkt een aanwinst voor ieder interieur.


Shop nu

Ook voor maatwerk

We kunnen je ook maatwerk leveren. Heb jij iets in je hoofd, maak het dan met ons bespreekbaar. Op deze manier creëer je echt iets unieks aan de wanden in je woonkamer. Veel is mogelijk, want de creativiteit die wij aan de dag leggen is eindeloos. Waarschijnlijk kun je met onze reguliere collectie echter al prima uit de voeten. Behalve de Disney schilderijen hebben we mooie collecties als Super Heroes, Money Collection, landkaarten en fotografie. En vergeet zeker niet ons aanbod fotobehang te bekijken, want ook dat is de moeite waard. Mogelijkheden voldoende dus, en een huis met wanden in dezelfde kleuren is dus iets wat beslist niet nodig is. Er is zoveel meer mogelijk. Een blik in onze webshop zegt wat dat betreft al genoeg.


Neem contact op